loka 27, 2023
46 Views

Aivoliiton Juttu-tupa toimii | Veikkaus

Kirjoittanut
Aivoliiton Juttu-tupa toimii | Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Aivoliiton Juttu-tupa on Veikkauksen rahoittama toiminta, joka tarjoaa vertaistukea aivoterveyteen liittyvissä asioissa. Juttu-tupa on tarkoitettu erityisesti aivoverenkiertohäiriöitä, kuten aivohalvauksia, sairastaville sekä heidän läheisilleen. Toiminta on avoin kaikille, jotka kaipaavat tukea ja tietoa aivoterveyden ylläpitämiseen ja kuntoutumiseen.

Aivoliiton Juttu-tuvan tavoitteena on tarjota turvallinen ja kannustava ympäristö, jossa ihmiset voivat jakaa kokemuksiaan ja saada vertaistukea. Toimintaan kuuluu erilaisia ryhmiä ja tapahtumia, joissa keskustellaan aivoterveyteen liittyvistä aiheista, jaetaan tietoa sekä annetaan käytännön vinkkejä kuntoutumiseen.

Juttu-tuvan ryhmissä voi puhua avoimesti omista kokemuksistaan ja saada tukea samankaltaisessa tilanteessa olevilta. Ryhmissä keskitytään esimerkiksi kuntoutumiseen, arjen haasteisiin ja elämänmuutoksiin aivoverenkiertohäiriön jälkeen. Myös läheisille on omia ryhmiä, joissa he voivat jakaa omia tuntemuksiaan ja saada tukea.

Lisäksi Juttu-tupa järjestää erilaisia tapahtumia, kuten luentoja, keskustelutilaisuuksia ja vertaistukiryhmiä. Näissä tapahtumissa asiantuntijat ja vertaistukihenkilöt jakavat tietoa ja kokemuksia aivoterveyteen liittyvistä aiheista. Tapahtumissa on mahdollisuus kysyä kysymyksiä ja keskustella muiden osallistujien kanssa.

Aivoliiton Juttu-tupa toimii eri puolilla Suomea, ja sen palvelut ovat maksuttomia. Toimintaan voi osallistua ilman lähetettä ja ilman aikaisempaa kokemusta vertaistukiryhmistä. Tavoitteena on tarjota vertaistukea ja tietoa kaikille, jotka sitä tarvitsevat aivoterveyden ylläpitämiseen ja kuntoutumiseen liittyen.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aivoliiton Juttu-tupa toimii | Veikkaus