loka 24, 2023
44 Views

Aivovammaliitto | Veikkaus: Tuki aivovamman saaneille

Kirjoittanut
Aivovammaliitto | Veikkaus: Tuki aivovamman saaneille

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Aivovammaliitto on suomalainen järjestö, joka tarjoaa tukea ja apua aivovamman saaneille sekä heidän läheisilleen. Järjestö pyrkii edistämään aivovammojen ennaltaehkäisyä ja tarjoamaan tietoa vammojen vaikutuksista. Aivovammaliitto tarjoaa myös vertaistukea ja kuntoutuspalveluita jäsenilleen.

Yksi Aivovammaliiton tärkeimmistä toimintamuodoista on tiedon jakaminen. Järjestö järjestää erilaisia koulutustilaisuuksia, seminaareja ja tapahtumia, joissa käsitellään aivovammoihin liittyviä aiheita. Lisäksi Aivovammaliitto julkaisee tietokirjoja ja oppaita, joissa kerrotaan aivovammojen tunnistamisesta, hoidosta ja kuntoutuksesta.

Aivovammaliitolla on myös valtakunnallinen neuvontapuhelin, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin ja tarjoavat tukea aivovamman saaneille ja heidän läheisilleen. Järjestö tarjoaa myös vertaistukiryhmiä, joissa aivovamman saaneet voivat jakaa kokemuksiaan ja saada tukea toisiltaan.

Aivovamman saaneiden kuntoutus on myös keskeisessä roolissa Aivovammaliiton toiminnassa. Järjestö tarjoaa erilaisia kuntoutuspalveluita, kuten fysioterapiaa, toimintaterapiaa ja neuropsykologista kuntoutusta. Lisäksi Aivovammaliitto tekee yhteistyötä muiden kuntoutusalan toimijoiden kanssa ja pyrkii vaikuttamaan kuntoutuspalveluiden saatavuuteen ja laatuun.

Aivovammaliitto tekee myös yhteistyötä muiden tahojen kanssa aivovammojen ehkäisemiseksi. Järjestö osallistuu erilaisiin kampanjoihin ja projekteihin, jotka pyrkivät edistämään turvallisuutta ja vammojen ennaltaehkäisyä eri elämänalueilla, kuten liikenteessä ja urheilussa.

Aivovammaliitto on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa aivovamman saaneiden elämänlaatua ja tarjota heille tarvitsemaansa tukea ja apua. Järjestö toimii yhteistyössä eri tahojen, kuten terveydenhuollon ammattilaisten, kuntoutusalan toimijoiden ja viranomaisten kanssa, jotta aivovamman saaneet saavat tarvitsemaansa hoitoa ja kuntoutusta.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aivovammaliitto | Veikkaus: Tuki aivovamman saaneille