loka 26, 2023
55 Views

Apulanta – Laululeiri 1/2018 | Veikkaus

Kirjoittanut
Apulanta - Laululeiri 1/2018 | Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Apulanta – Biisileiri 1/2018 on musiikkitapahtuma, joka järjestetään Veikkaus Areenalla. Tämä tapahtuma on suunnattu kaikille musiikin ystäville ja erityisesti niille, jotka haluavat oppia lisää biisinkirjoituksesta ja musiikin luomisesta. Biisileiri tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua erilaisiin työpajoihin ja luentoihin, jotka käsittelevät musiikin luomisprosessia.

Biisileirin pääpaino on biisinkirjoituksessa, ja osallistujat pääsevät tutustumaan erilaisiin tekniikoihin ja työkaluihin, joita voi hyödyntää omien kappaleiden luomisessa. Työpajoissa käydään läpi muun muassa säveltämistä, sanoittamista ja sovittamista. Lisäksi osallistujat saavat mahdollisuuden työskennellä yhdessä muiden musiikin ammattilaisten kanssa, jakaa ideoita ja saada palautetta omasta musiikistaan.

Biisileiri tarjoaa myös luentoja, joissa käsitellään musiikkiteollisuutta ja sen eri osa-alueita. Näiden luentojen avulla osallistujat saavat arvokasta tietoa musiikin liiketoiminnasta, markkinoinnista ja artistin urasta. Luentojen aikana kuullaan myös mielenkiintoisia tarinoita ja kokemuksia tunnetuilta musiikin ammattilaisilta.

Tapahtuman huipentumana järjestetään esiintyjäkilpailu, jossa osallistujat pääsevät esittämään omia kappaleitaan. Kilpailu tarjoaa mahdollisuuden saada näkyvyyttä ja mahdollisesti myös tulevaisuuden esiintymismahdollisuuksia. Voittaja valitaan raadin ja yleisöäänestyksen perusteella.

Apulanta – Biisileiri 1/2018 on ainutlaatuinen tapahtuma musiikin luomisesta kiinnostuneille. Se tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta, verkostoitua musiikkialan ammattilaisten kanssa ja saada arvokasta palautetta omasta musiikista. Tule mukaan ja ota ensimmäinen askel kohti musiikillisia unelmiasi!

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Apulanta - Laululeiri 1/2018 | Veikkaus