loka 28, 2023
44 Views

Ei pysyvää asuntoa | Veikkaus

Kirjoittanut
Ei pysyvää asuntoa | Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Vuokrataan vailla vakinaista asuntoa olevaa tilavaa ja valoisaa kaksiota Veikkaus-nimisessä asuinrakennuksessa. Asunto sijaitsee keskeisellä sijainnilla, lähellä kauppoja, ravintoloita ja julkisen liikenteen pysäkkejä.

Asunnon sisään astuessa huomaa heti avaran ja modernin ilmeen. Seinät on maalattu vaalealla sävyllä, joka luo tilaan raikkaan tunnelman. Lattiamateriaalina on kestävä parketti, joka on helppo pitää puhtaana.

Keittiö on varustettu kaikilla tarvittavilla kodinkoneilla, kuten jääkaapilla, pakastimella, astianpesukoneella ja uunilla. Työtasot ovat tilavia ja valmistettu laadukkaasta materiaalista. Keittiön ikkunasta avautuu kaunis näkymä ympäröivään luontoon.

Asunnon olohuone on tilava ja valoisa. Siellä on mukava rentoutua television ääressä tai viettää aikaa ystävien kanssa. Olohuoneesta on myös käynti parvekkeelle, josta avautuu upea näköala kaupungin ylle.

Makuuhuoneessa on tilava vaatekaappi ja riittävästi tilaa mukavan sängyn lisäksi myös työpöydälle tai lukunurkkaukselle. Huoneessa on suuri ikkuna, josta tulvii valoa sisään.

Kylpyhuone on laatoitettu ja siellä on suihku, wc ja pesukoneliitäntä. Lisäksi asunnossa on erillinen wc, mikä helpottaa arjen sujuvuutta.

Veikkaus-niminen asuinrakennus tarjoaa asukkailleen myös muita mukavuuksia, kuten talosaunan. Asuinalueella on myös hyvät ulkoilumahdollisuudet, ja läheinen puisto tarjoaa kauniita kävelyreittejä ja viihtyisiä nurmikenttiä.

Tämä vailla vakinaista asuntoa oleva kaksio on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat modernia ja valoisaa asumista keskeisellä sijainnilla. Asunto sopii erinomaisesti yksin asuvalle tai pariskunnalle.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei pysyvää asuntoa | Veikkaus