loka 31, 2023
34 Views

Etappi vahvistaa elämän- ja arjenhallintaa | Veikkaus – Vaihe vahvistaa elämän- ja arjenhallintaa

Kirjoittanut
Etappi vahvistaa elämän- ja arjenhallintaa | Veikkaus - Vaihe vahvistaa elämän- ja arjenhallintaa

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Etappi on Veikkaus-yhtiön tarjoama valmennusohjelma, jonka tavoitteena on vahvistaa osallistujien elämän- ja arjenhallintaa. Ohjelma on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka haluavat saavuttaa paremman tasapainon elämässään ja kehittää omia taitojaan.

Etappi tarjoaa monipuolista valmennusta eri elämänalueilla, kuten terveys, talous, ihmissuhteet ja työelämä. Ohjelman avulla osallistujat voivat oppia uusia keinoja ja strategioita näillä alueilla, jotta he voivat saavuttaa haluamiaan tavoitteita ja parantaa omaa hyvinvointiaan.

Valmennusohjelma koostuu erilaisista tehtävistä, harjoituksista ja keskusteluista. Osallistujat saavat henkilökohtaista ohjausta ja tukea ammattitaitoisilta valmentajilta, jotka auttavat heitä etenemään kohti omia tavoitteitaan.

Etappi on suunniteltu joustavaksi ja yksilölliseksi, joten osallistujat voivat edetä omassa tahdissaan ja valita itselleen sopivimmat tehtävät ja harjoitukset. Ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden osallistujien kanssa ja jakaa kokemuksiaan.

Etappi on avoin kaikille Veikkauksen asiakkaille ja se on maksuton. Osallistujat voivat aloittaa ohjelman milloin tahansa ja osallistua siihen oman aikataulunsa mukaan. Ohjelma tarjoaa arvokasta tukea ja resursseja elämän- ja arjenhallinnan vahvistamiseen, ja se voi olla hyödyllinen työkalu kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ja saavuttaa tasapainoisen elämän.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Etappi vahvistaa elämän- ja arjenhallintaa | Veikkaus - Vaihe vahvistaa elämän- ja arjenhallintaa