loka 29, 2023
38 Views

Eurojackpot-arvontaan osallistuminen!

Kirjoittanut
Eurojackpot-arvontaan osallistuminen!

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Eurojackpot on eurooppalainen lottoarpa, jota pelataan useissa eri maissa. Se on yksi suosituimmista lottopeleistä Euroopassa. Eurojackpotin päävoitot voivat nousta useisiin kymmeniin miljooniin euroihin, mikä tekee siitä houkuttelevan pelin monille pelaajille.

Eurojackpot-peli toimii siten, että pelaaja valitsee 5 päänumeroa väliltä 1-50 ja 2 tähtinumeroa väliltä 1-10. Arvonnassa arvotaan viisi päänumeroa ja kaksi tähtinumeroa. Voittoluokkia on yhteensä 12, ja voiton saa oikein arvaamalla vähintään kaksi päänumeroa ja yhden tähtinumeron.

Eurojackpotin arvonta suoritetaan perjantai-iltaisin Helsingissä. Arvonnan tulokset julkaistaan välittömästi arvonnan jälkeen ja ne ovat saatavilla Veikkauksen verkkosivuilla sekä myyntipisteissä. Voiton lunastamiseksi pelaajan on esitettävä voittokuponki Veikkauksen myyntipisteessä.

Pelaaminen Eurojackpottia on helppoa ja jännittävää. Pelaaja voi valita omat numeronsa tai käyttää Veikkauksen tarjoamaa pikavalintaa. Yksi pelirivi maksaa 2 euroa, ja pelaaja voi pelata joko yhden tai useampia rivejä. Pelaaja voi myös valita lisäoption, kuten Plus-numeron, joka lisää mahdollisuutta voittaa pienempiä voittoja.

Eurojackpotin pelaaminen tarjoaa jännitystä ja mahdollisuuden voittaa suuria rahasummia. Jokainen arvonta on odotettu tapahtuma, jossa pelaajat ympäri Eurooppaa tavoittelevat unelmien täyttymystä. Osallistu Eurojackpotin arvontaan ja kokeile onneasi!

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Eurojackpot-arvontaan osallistuminen!