loka 27, 2023
49 Views

Eurojackpot viikko 41 12.10.2018 arvontavideo – Veikkaus: Eurojackpotin arvontavideo Veikkauksella

Kirjoittanut
Eurojackpot viikko 41 12.10.2018 arvontavideo - Veikkaus: Eurojackpotin arvontavideo Veikkauksella

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Eurojackpot Viikko 41 12.10.2018 Arvontavideo – Veikkaus

Eurojackpot on suosittu eurooppalainen lotto, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa suuria summia rahaa. Joka viikko pelaajat voivat osallistua arvontaan ja toivoa, että heidän valitsemansa numerot osuvat oikein.

Eurojackpotin viikko 41 arvonta tapahtui 12.10.2018 ja arvontavideo on julkaistu Veikkauksen sivustolla. Arvontavideolla näytetään, miten arvonta suoritettiin ja mitkä numerot valittiin voittaviksi.

Arvontavideo alkaa jännittävällä tunnelmalla, kun arvonnan juontaja esittelee arvonnan säännöt ja muistuttaa katsojia siitä, että heidän on tarkistettava omat numeronsa arvonnasta.

Sitten arvonnan alkaessa, videossa näytetään, kuinka arvonnan kone arpoo numerot. Koneen sisällä olevat pallot pyörivät ja lopulta yksi kerrallaan ne nousevat ylös ja asettuvat oikeaan järjestykseen.

Arvonnan jälkeen juontaja ilmoittaa voittavat numerot ja kertoo, kuinka monta pelaajaa voitti päävoiton ja muita pienempiä voittoja. Hän myös muistuttaa pelaajia tarkistamaan omat lottorivinsä ja toivottaa onnea kaikille osallistujille.

Eurojackpotin arvontavideo on jännittävä ja jännittävä tapa seurata arvontaa ja nähdä, ovatko omat numerot osoittautuneet voittaviksi. Veikkauksen sivustolta löytyy myös muita tietoja Eurojackpotista, kuten voittoluokat ja voittosummat.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Eurojackpot viikko 41 12.10.2018 arvontavideo - Veikkaus: Eurojackpotin arvontavideo Veikkauksella