loka 30, 2023
45 Views

Frisbeegolf | Veikkaus – Frisbeegolfin pelailua Veikkauksen kanssa

Kirjoittanut
Frisbeegolf | Veikkaus - Frisbeegolfin pelailua Veikkauksen kanssa

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Frisbeegolf, joka tunnetaan myös nimellä kiekkogolf, on suosittu ulkopeli, jota pelataan frisbeen avulla. Peliä voi pelata yksin tai ryhmässä. Tavoitteena on heittää frisbee mahdollisimman vähillä heitoilla tietyn reitin läpi korin luokse. Frisbeegolfissä käytetään erilaisia frisbeemalleja, joilla on erilaisia ominaisuuksia ja tarkoituksia eri heittotilanteisiin.

Frisbeegolfkenttä koostuu useista väylistä, jotka voivat olla eri pituisia ja erilaisia haasteita sisältäviä. Väylät on yleensä merkattu opasteilla ja heittopaikoilla, joissa on määritelty tarkka lähtöpaikka. Kentän tarkoituksena on tarjota erilaisia esteitä ja vaikeustekijöitä, kuten puita, pensaita, lampia tai muita luonnonmuodostelmia, jotka vaikuttavat heittojen suuntaan ja vaikeuttavat frisbeen saamista korin luo.

Peli alkaa heittäjän heittäessä frisbeen kohti ensimmäistä korin lähellä olevaa heittopaikkaa. Tavoitteena on saada frisbee mahdollisimman lähelle koria yhdellä heitolla. Seuraavaksi pelaajat heittävät vuorotellen frisbeetään kunnes ensimmäinen pelaaja saa frisbeen korin sisään. Pelaajat jatkavat heittämistä eri väylillä, kunnes kaikki väylät on pelattu.

Frisbeegolf on suosittu harrastus Suomessa ja ympäri maailmaa. Sitä voi pelata kaikenikäiset ja kaiken tasoiset pelaajat. Peli tarjoaa haastetta ja kilpailua samalla kun nautitaan ulkoilmasta ja luonnosta. Frisbeegolf on myös sosiaalinen peli, jossa voi tutustua uusiin ihmisiin ja pelata yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Veikkaus tarjoaa mahdollisuuden pelata frisbeegolfia eri kentillä ympäri Suomen ja osallistua kilpailuihin ja tapahtumiin.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Frisbeegolf | Veikkaus - Frisbeegolfin pelailua Veikkauksen kanssa