loka 24, 2023
39 Views

Ismo Alangon haastattelu | Veikkaus – Ismo Alangon haastattelu | Veikkaus

Kirjoittanut
Ismo Alangon haastattelu | Veikkaus - Ismo Alangon haastattelu | Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Ismo Alangon haastattelussa hän keskustelee Veikkauksen kanssa musiikista, elämästään ja urastaan. Ismo kertoo, että musiikki on aina ollut hänelle erittäin tärkeä osa elämää ja hänelle onkin tärkeää, että musiikki tavoittaa ihmisiä ja herättää tunteita. Hän kokee, että musiikin avulla voi välittää viestejä ja jakaa kokemuksia.

Ismo kertoo myös omasta musiikillisesta taustastaan ja siitä, miten hän on kehittynyt artistina vuosien varrella. Hän kertoo, että hän on aina ollut utelias ja halunnut kokeilla erilaisia musiikkityylejä ja ilmaisutapoja. Tämä uteliaisuus onkin auttanut häntä kehittymään ja löytämään oman musiikillisen tyylin.

Haastattelussa Ismo myös pohtii musiikin merkitystä yhteiskunnassa. Hän sanoo, että musiikki voi olla voimakas väline muutoksen luomiseksi ja ihmisten yhdistämiseksi. Hän uskoo, että musiikilla voi olla vaikutusta ihmisten ajatteluun ja asenteisiin.

Ismo kertoo myös Veikkauksen kanssa yhteistyöstä ja siitä, miten hän haluaa olla mukana luomassa hyvää ja iloa ihmisten elämään. Hän sanoo, että Veikkauksen kanssa tehtävä yhteistyö antaa hänelle mahdollisuuden vaikuttaa ja olla osana jotain suurempaa.

Haastattelun päätteeksi Ismo kiittää Veikkausta ja kannustaa ihmisiä nauttimaan musiikista ja elämästä. Hän toivoo, että hänen musiikkinsa voi tuoda iloa ja lohtua ihmisille erilaisissa elämäntilanteissa.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ismo Alangon haastattelu | Veikkaus - Ismo Alangon haastattelu | Veikkaus