loka 28, 2023
29 Views

Jannan yllätyskeikka etuasiakkaille Tampereella 25.10.

Kirjoittanut
Jannan yllätyskeikka etuasiakkaille Tampereella 25.10.

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Jannan yllätyskeikka Etuasiakkaille järjestetään Tampereella 25.10. Tämä ainutlaatuinen tapahtuma on tarkoitettu Veikkauksen Etuasiakkaille, jotka pääsevät nauttimaan ikimuistoisesta musiikkielämyksestä.

Janna, suomalainen laulaja ja lauluntekijä, on tunnettu energisistä live-esiintymisistään ja vangitsevasta äänestään. Hänen kappaleensa kuten ”Aamuun asti” ja ”Sä et ole hullu” ovat nousseet listojen kärkeen ja saavuttaneet valtavan suosion Suomessa.

Tämä yllätyskeikka tarjoaa Etuasiakkaille ainutlaatuisen tilaisuuden kokea Jannan musiikki livenä intiimissä ympäristössä. Tapahtuma järjestetään Tampereella, joka on tunnettu elävästä musiikkikulttuuristaan ja vilkkaasta tapahtumatarjonnastaan.

Veikkaus haluaa kiittää uskollisia Etuasiakkaitaan tästä unohtumattomasta tilaisuudesta. Tule mukaan nauttimaan Jannan upeasta musiikista ja luo ikimuistoinen ilta yhdessä muiden musiikin ystävien kanssa.

Liput tälle yksityistilaisuudelle ovat rajoitetusti saatavilla, joten varmista paikkasi ja osta liput hyvissä ajoin. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä lähelle Jannaa ja kuulla hänen tunnetuimmat kappaleensa esitettynä live-esityksenä.

Tule mukaan juhlimaan ja nauttimaan Jannan upeasta musiikista Tampereelle 25.10. Ole osa tätä unohtumatonta kokemusta, joka on suunnattu vain Veikkauksen Etuasiakkaille.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jannan yllätyskeikka etuasiakkaille Tampereella 25.10.