loka 27, 2023
41 Views

Jukolan viesti 2023 | Veikkaus: Ilmoittautuminen avattu

Kirjoittanut
Jukolan viesti 2023 | Veikkaus: Ilmoittautuminen avattu

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Jukolan viesti on Suomen suurin ja arvostetuin suunnistustapahtuma, joka järjestetään vuosittain eri puolilla maata. Vuonna 2023 Jukolan viesti järjestetään Veikkauksen tukemana, ja tapahtumapaikkana toimii vielä tarkemmin määrittelemätön sijainti. Jukolan viesti on suunnistuksen joukkuekilpailu, jossa kymmenen hengen joukkueet kilpailevat ympäri yön. Tapahtuma alkaa lauantai-iltana ja päättyy sunnuntai-aamuna.

Jukolan viesti on suunnistajien ja suunnistuksesta kiinnostuneiden yhteinen juhla. Tapahtumaan osallistuu vuosittain tuhansia suunnistajia eri ikäluokista ja taitotasosta. Jukolan viesti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea suunnistuksen jännitys ja yhteisöllisyys.

Jukolan viestissä jokainen joukkueen jäsen suunnistaa oman osuutensa, jonka jälkeen hän vaihtaa seuraavalle joukkueen jäsenelle. Tavoitteena on suorittaa reitti nopeimmin ja saavuttaa mahdollisimman hyvä sijoitus. Jukolan viestin reitit ovat pitkiä ja haastavia, ja ne vaihtelevat vuosittain. Reitit suunnitellaan huolellisesti tarjoten suunnistajille erilaisia maastoja ja haasteita.

Jukolan viestin yksi kohokohdista on yösuunnistus, jossa suunnistajat joutuvat luottamaan kompassiin ja karttaan pimeässä metsässä. Yösuunnistus tuo oman jännityksensä ja vaatii suunnistajilta erityistä keskittymistä ja tarkkuutta. Jukolan viestissä korostuu myös joukkuehenki ja yhteistyö, sillä joukkueen jäsenten on tuettava toisiaan ja tehtävä yhteistyötä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Jukolan viestin yhteydessä järjestetään myös muita tapahtumia ja kilpailuja, kuten Venlojen viesti, jossa kilpailevat naisten joukkueet. Lisäksi tapahtuma-alueella on tarjolla erilaisia aktiviteetteja ja palveluita suunnistajille ja yleisölle. Jukolan viesti onkin suunnistuksen suuri juhla, joka kerää yhteen niin kilpailijat kuin suunnistuksesta kiinnostuneet katsojatkin.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jukolan viesti 2023 | Veikkaus: Ilmoittautuminen avattu