loka 22, 2023
49 Views

Lateksiputki: ”Kaksi ja puoli kiloa räjähti, velaton mies ja kivitalo!” // Kultainen lippu 2

Kirjoittanut
Lateksiputki:

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Lateksituppi: ”Kaks ja puol kiloo paukahti, velaton mies ja kivitalo!” on suosittu suomalainen televisio-ohjelma, jossa kilpailijat tavoittelevat suurta rahapalkintoa. Ohjelma tarjoaa jännittäviä haasteita ja yllätyksiä kilpailijoilleen.

Kilpailun tavoitteena on löytää Lateksituppi, joka on salaperäinen esine piilotettuna johonkin osallistujien välittömään läheisyyteen. Kilpailijat saavat vihjeitä ja tehtäviä, joiden avulla he yrittävät päätellä Lateksitupin sijainnin.

”Kaks ja puol kiloo paukahti, velaton mies ja kivitalo!” on yksi vihjeistä, jotka antavat osviittaa Lateksitupin sijainnista. Kilpailijoiden tulee tulkita tämä vihje ja löytää yhteys velattoman miehen ja kivitalon välillä.

Ohjelman juontajat kannustavat kilpailijoita ja luovat jännittävää ilmapiiriä studiolla. Kilpailijoiden on oltava tarkkoina ja nopeita päätöksissään, sillä Lateksituppi voi löytyä missä tahansa.

Golden Ticket 2 on ohjelman erikoisjakso, jossa voittaja pääsee suoraan finaaliin ja taistelee suuremmasta rahapalkinnosta. Tämä jakso tarjoaa vieläkin suurempia haasteita ja jännitystä kilpailijoille.

Lateksituppi: ”Kaks ja puol kiloo paukahti, velaton mies ja kivitalo!” on viihdyttävä ja jännittävä televisio-ohjelma, joka pitää katsojat otteessaan. Kilpailijat joutuvat käyttämään älykkyyttään ja nopeuttaan selvitäkseen haasteista ja löytääkseen Lateksitupin.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lateksiputki: