loka 22, 2023
37 Views

Lihava Joulupukki herkuttelee runsaasti!

Kirjoittanut
Lihava Joulupukki herkuttelee runsaasti!

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

FAT SANTA HERKUTTELEE ISOSTI!

Fat Santa on joulupukin hieman pyöreämpi serkku, joka ei voi vastustaa herkkuja. Hän rakastaa erityisesti joulun aikaan tarjolla olevia ruokia ja makeisia.

Fat Santa ei pelkää syödä isosti ja hänellä on aina tilaa lisää herkkuja vatsassaan. Hän nauttii erityisesti joulupuurosta, joka on perinteinen suomalainen ruoka joulun aikaan. Hän syö sitä suurella ruokahalulla ja lisää siihen reilusti voita ja sokeria.

Joulun aikaan Fat Santa hemmottelee itseään erilaisilla herkuilla. Hän syö paljon suklaata, pipareita ja glögiä. Hänellä on aina mukanaan iso karkkipussi, josta hän napostelee herkkuja pitkin päivää.

Fat Santa ei ole huolissaan painostaan tai terveellisestä ruokavaliosta. Hänelle tärkeintä on nauttia joulun herkuista täysillä ja antaa itselleen lupa herkutella. Hän tietää, että joulun aika on vain kerran vuodessa, ja silloin saa syödä niin paljon herkkuja kuin haluaa.

Fat Santa on iloinen ja tyytyväinen, kun hän saa herkutella isosti joulun aikaan. Hän nauttii jokaisesta suupalasta ja hymyilee leveästi herkutellessaan. Joulun aika on hänelle paras aika vuodesta, kun hän saa unohtaa dieetit ja antaa periksi herkuttelulle.

Herkuttelu kuuluu olennaisesti joulun tunnelmaan, ja Fat Santa ottaa tämän tehtävän hyvin tosissaan. Hän haluaa levittää joulumieltä ja iloa herkuttelemalla ja nauttimalla joulun herkuista täysillä.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lihava Joulupukki herkuttelee runsaasti!