loka 28, 2023
71 Views

Lomatonni | Veikkaus: Lyhyt otsikko

Kirjoittanut
Lomatonni | Veikkaus: Lyhyt otsikko

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Lomatonni on suosittu Veikkauksen tarjoama peli, joka tarjoaa jännitystä ja mahdollisuuden voittaa suuria palkintoja. Peli perustuu numeroiden valintaan ja arpomiseen, ja sen säännöt ovat yksinkertaiset ja helppotajuiset.

Pelin ideana on valita seitsemän numeroa väliltä 1-40 ja toivoa, että valitut numerot osuvat oikeisiin paikkoihin. Arvonnassa valitaan seitsemän numeroa, ja mitä enemmän omia numeroita osuu arvottuihin numeroihin, sitä suurempi voitto on mahdollinen.

Lomatonnissa on kolme erilaista voittoluokkaa: päävoitto, toisen voittoluokan voitto ja kolmannen voittoluokan voitto. Päävoittoon vaaditaan kaikkien seitsemän numeron osuminen oikein, kun taas toisen voittoluokan voittoon tarvitaan kuusi oikein osunutta numeroa. Kolmannen voittoluokan voittoon riittää viiden numeron osuminen oikein. Voittoluokasta riippuen voittosumma voi vaihdella.

Lomatonnin pelaaminen on helppoa ja vaivatonta. Pelin voi pelata Veikkauksen myyntipisteissä tai netissä Veikkauksen verkkosivuilla. Pelaaja valitsee haluamansa numerot ja maksaa pelin hinnan. Arvonta suoritetaan säännöllisesti ja voittajat julkaistaan Veikkauksen nettisivuilla.

Lomatonni tarjoaa jännittävän pelikokemuksen ja mahdollisuuden voittaa suuria palkintoja. Peli on suosittu suomalaisten keskuudessa, ja sen yksinkertaiset säännöt houkuttelevat pelaajia eri-ikäisistä ja taustoista. Osallistu Lomatonniin ja koe jännitys numeroiden arvonnassa!

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lomatonni | Veikkaus: Lyhyt otsikko