loka 29, 2023
35 Views

Lomatonni | Veikkaus – Matkatonni | Veikkaus

Kirjoittanut
Lomatonni | Veikkaus - Matkatonni | Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Lomatonni on suosittu ja jännittävä Veikkauksen peli, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa suuria rahapalkintoja. Peli perustuu onnennumeron valintaan ja sen osumiseen voittoriville.

Pelin säännöt ovat yksinkertaiset ja helppotajuiset. Pelaajan tehtävänä on valita seitsemästäkymmenestä viiteenkymmeneen pelinumeroon seitsemän numeroa. Numeroiden valinta voi perustua pelaajan omiin onnenlukuihin tai satunnaisvalintaan. Jokaisella pelikierroksella arvotaan seitsemän numeroa, jotka muodostavat voittorivin.

Voittoon vaaditaan vähintään kolme oikein osunutta numeroa. Mitä enemmän pelaaja saa oikein, sitä suurempi on voiton määrä. Päävoitto irtoaa, kun kaikki seitsemän numeroa osuvat oikein.

Lomatonni-peli tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua jokeripeliin, jossa arvotaan yksi jokerinumero seitsemän numeron voittorivin lisäksi. Jokerinumero voi tuoda lisävoittoja ja kasvattaa voittosummaa entisestään.

Pelaaminen on helppoa ja kätevää. Pelaaja voi valita haluamansa numerot pelikupongilla tai pelata Veikkauksen verkkosivuilla. Voitot maksetaan suoraan pelaajan pelitilille, josta ne voi halutessaan siirtää omalle pankkitilille.

Lomatonni on jännittävä ja hauska peli, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden tavoitella suuria voittoja. Peliä voi pelata missä ja milloin vain, ja jokainen pelikierros on uusi mahdollisuus voittaa.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lomatonni | Veikkaus - Matkatonni | Veikkaus