loka 29, 2023
56 Views

Lotto – Maraton | Veikkaus

Kirjoittanut
Lotto - Maraton | Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Lotto – Marathon on suosittu Veikkauksen järjestämä lottoarpa, jossa pelaajat voivat voittaa suuria rahapalkintoja. Arvonta suoritetaan kerran viikossa, ja se tarjoaa jännitystä ja mahdollisuuksia voittoon kaikille osallistujille.

Lotto – Marathonin säännöt ovat hyvin yksinkertaiset. Pelaajan tulee valita seitsemän numeroa väliltä 1-40. Arvonnassa arvotaan seitsemän numeroa plus yksi lisänumero. Voittoluokat määräytyvät sen perusteella, kuinka monta numeroa pelaaja onnistuu arvaamaan oikein.

Voittoluokat vaihtelevat suuresti. Pelaaja voi voittaa pienen rahapalkinnon arvaamalla oikein vaikkapa kolme numeroa, kun taas pääpalkinto osuu kohdalle, kun kaikki seitsemän numeroa ovat oikein. Päävoitto voi nousta jopa useisiin miljooniin euroihin, mikä tekee Lotto – Marathonista erittäin houkuttelevan pelin.

Lotto – Marathon tarjoaa myös muita voittomahdollisuuksia. Jos pelaaja ei onnistu arvaamaan kaikkia numeroita oikein, hän voi silti voittaa jonkin verran rahaa arvaamalla oikein useita numeroita tai oikean lisänumeron.

Pelikuponkeja voi ostaa Veikkauksen myyntipisteistä ympäri Suomen. Pelaajat voivat myös valita automaattisen numeronvalinnan, jolloin järjestelmä arpoo numerot pelaajan puolesta. Lotto – Marathonin arvonta suoritetaan televisiossa joka viikko, mikä lisää jännitystä ja odotusta voittajien keskuudessa.

Lotto – Marathon on suosittu peli Suomessa, ja se houkuttelee viikoittain satoja tuhansia pelaajia. Peli tarjoaa jännitystä ja mahdollisuuden suuriin voittoihin kaikille osallistujille. Se on yksi Veikkauksen suosituimmista ja ikonisimmista peleistä, joka on ollut olemassa jo vuosikymmenten ajan.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lotto - Maraton | Veikkaus