loka 28, 2023
42 Views

Lotto – Sinkkumies | Veikkaus

Kirjoittanut
Lotto - Sinkkumies | Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Lotto – Aikamiespoika on suosittu Veikkauksen järjestämä peli, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa suuria rahasummia. Peliä pelataan valitsemalla seitsemän numeroa väliltä 1-40. Pelaaja voi myös käyttää Veikkauksen tarjoamaa onnennumeroa, joka lisää voittomahdollisuuksia.

Pelin voitot perustuvat siihen, kuinka monta numeroa pelaaja onnistuu arvaamaan oikein. Päävoitto irtoaa, kun pelaaja saa kaikki seitsemän numeroa oikein. Voittojen suuruus riippuu myös siitä, kuinka monta pelaajaa onnistuu saamaan saman määrän oikeita numeroita.

Lotto – Aikamiespoika tarjoaa myös muita mahdollisuuksia voittaa rahapalkintoja. Pelaaja voi esimerkiksi voittaa, jos hän saa oikein kuusi numeroa ja lisäksi Veikkauksen tarjoaman lisänumeron. Peli tarjoaa myös pienempiä voittoja, kun pelaaja saa oikein viisi, neljä tai kolme numeroa.

Peliin voi osallistua ostamalla lottokuponkeja Veikkauksen myyntipisteistä tai pelaamalla peliä verkossa Veikkauksen nettisivuilla. Lotto – Aikamiespoika arvotaan kerran viikossa, ja arvontatulokset julkaistaan Veikkauksen nettisivuilla sekä erilaisissa tiedotusvälineissä.

Lotto – Aikamiespoika on jännittävä peli, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa suuria rahasummia. Pelin säännöt ovat yksinkertaiset, ja se tarjoaa monia erilaisia voittomahdollisuuksia. Pelaajat voivat osallistua peliin helposti ostamalla lottokuponkeja tai pelaamalla verkossa.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lotto - Sinkkumies | Veikkaus