loka 25, 2023
45 Views

Lotto uudistuu – Voit nyt lisätä voittomahdollisuuksia | Veikkaus

Kirjoittanut
Lotto uudistuu - Voit nyt lisätä voittomahdollisuuksia | Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Lotto uudistuu – Nyt voit Plussata | Veikkaus

Veikkaus on Suomen valtion omistama rahapeliyhtiö, joka tarjoaa monia erilaisia pelivaihtoehtoja suomalaisille pelaajille. Yksi suosituimmista peleistä on Lotto, joka on ollut suomalaisten suosikki jo vuosikymmenien ajan. Nyt Veikkaus tuo Lottoon uudistuksia, jotka tekevät pelistä entistäkin jännittävämmän.

Uudistuksen myötä pelaajilla on mahdollisuus Plussata. Plussaaminen tarkoittaa sitä, että pelaaja voi panostaa ylimääräisen euron ja saada näin entistä suuremman voittosumman. Plussatessa pelaaja voi voittaa jopa kymmenkertaisen summan verrattuna normaaliin peliin.

Lotto uudistuu myös arvontapäivien suhteen. Aikaisemmin Lotto-arvonta suoritettiin lauantaisin, mutta nyt arvontoja tullaan järjestämään kaksi kertaa viikossa. Pelaajilla on siis kaksi mahdollisuutta viikossa voittaa suuri jättipotti.

Uudistukset tekevät Lotosta entistäkin houkuttelevamman pelin suomalaisille pelaajille. Plussaaminen antaa pelaajille mahdollisuuden voittaa suurempia summia, ja useammat arvontapäivät tarkoittavat enemmän jännitystä ja mahdollisuuksia voittaa. Veikkaus haluaa tarjota suomalaisille pelaajille parhaan mahdollisen pelikokemuksen ja siksi Lottoa on päätetty uudistaa.

Osallistuminen Lotton arvontaan on helppoa. Pelaajat voivat valita seitsemän numeroa väliltä 1-40, ja arvonnassa valitaan seitsemän voittonumeroa ja kolme lisänumeroa. Pelaajat voivat myös käyttää Veikkauksen nettipalvelua, joka mahdollistaa pelien pelaamisen kätevästi omalta kotisohvalta.

Lotto uudistuu – Nyt voit Plussata. Tartu tilaisuuteen ja osallistu Loton jännittävään maailmaan. Ehkä sinä olet seuraava suuri voittaja!

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lotto uudistuu - Voit nyt lisätä voittomahdollisuuksia | Veikkaus