loka 31, 2023
39 Views

Marigold IceUnity valmistautuu MM-kisoihin Helsingissä

Kirjoittanut
Marigold IceUnity valmistautuu MM-kisoihin Helsingissä

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Marigold IceUnity valmistautuu Helsingissä pidettäviin muodostelmaluistelun MM-kisoihin. Joukkueen kokeneet taitoluistelijat ovat tehneet järjestelmällistä harjoittelua ja valmistautumista tulevaan kilpailuun. He ovat käyttäneet lukemattomia tunteja jäällä, hienosäätäen jokaista liikettä ja yhteistyötä joukkueen kesken.

Marigold IceUnityn tavoitteena on näyttää maailmalle suomalaisen muodostelmaluistelun huippuosaamista ja saavuttaa menestystä kilpailussa. Joukkueen vahvuus on sen yhtenäisyys ja harmonia. Heidän tanssiessaan jäällä he muodostavat kauniita kuvioita ja tekevät tarkkoja liikkeitä, synkronoiden jokaisen liikkeen täydellisesti.

Kilpailun valmistelujen aikana joukkue on myös kiinnittänyt erityistä huomiota fyysiseen kuntoon ja kestävyyteen. He ovat tehneet kovaa työtä kehittääkseen luistelunsa voimaa ja kestävyyttä, jotta he voivat suorittaa vaativat ohjelmansa täydellisesti.

Marigold IceUnityn valmentajat ovat myös olleet tärkeässä roolissa joukkueen valmistautumisessa. He ovat tarjonneet ohjausta ja neuvontaa joukkueelle ja auttaneet heitä parantamaan tekniikkaansa ja luottamaan toisiinsa.

Jännitys ja odotus kasvavat joukkueen jäsenten keskuudessa, kun MM-kisat lähestyvät. He ovat täynnä intoa ja valmiita näyttämään maailmalle, mitä he ovat oppineet ja saavuttamaan menestystä kotikaupungissaan.

Marigold IceUnityn tavoitteena on tehdä Suomesta ylpeä ja näyttää maailmalle, että suomalaisella muodostelmaluistelulla on paikkansa kansainvälisellä huipulla. He ovat valmiita astumaan jäälle, antamaan kaikkensa ja tekemään historiaa.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Marigold IceUnity valmistautuu MM-kisoihin Helsingissä