loka 29, 2023
58 Views

Merimieskirkko – IKÄVÄ-kampanja | Veikkaus: ”Merimieskirkon IKÄVÄ-kampanja | Veikkaus”

Kirjoittanut
Merimieskirkko - IKÄVÄ-kampanja | Veikkaus:

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Merimieskirkko – IKÄVÄ-kampanja on suomalainen hyväntekeväisyyskampanja, joka toteutetaan yhteistyössä Veikkauksen kanssa. Kampanjan tarkoituksena on tukea merimiehiä ja muita merellä työskenteleviä henkilöitä heidän vaikeissa olosuhteissaan.

Kampanja tarjoaa merimiehille ja heidän perheilleen monipuolista tukea ja apua. Merimieskirkko järjestää erilaisia tapahtumia ja tarjoaa neuvontaa ja tukea merellä työskenteleville. Kampanjan tavoitteena on auttaa merimiehiä selviytymään yksinäisyydestä ja vaikeista olosuhteista sekä tarjota heille mahdollisuus rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.

IKÄVÄ-kampanjan avulla kerätään varoja merimiehille tarkoitettuihin palveluihin ja hankkeisiin. Merimieskirkko tarjoaa muun muassa kirkollista tukea ja sielunhoitoa sekä järjestää erilaisia tapahtumia ja retkiä merimiehille. Kampanja pyrkii tukemaan merimiehiä heidän fyysisessä, psyykkisessä ja hengellisessä hyvinvoinnissaan.

Kampanjaan voi osallistua monin eri tavoin. Yksi tapa on ostaa IKÄVÄ-arpa, jonka tuotto lahjoitetaan merimieskirkon toimintaan. Arvan ostamalla voi samalla osallistua myös arvontaan ja voittaa hienoja palkintoja. Lisäksi kampanjaan voi osallistua tekemällä suoraan lahjoituksen merimieskirkolle.

Merimieskirkko – IKÄVÄ-kampanja on saanut hyvää palautetta ja tukea. Kampanjan avulla on voitu auttaa monia merimiehiä ja heidän perheitään vaikeissa elämäntilanteissa. Kampanja jatkaa toimintaansa ja pyrkii tukemaan merimiehiä ja muita merellä työskenteleviä henkilöitä heidän tarpeissaan.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Merimieskirkko - IKÄVÄ-kampanja | Veikkaus: