loka 27, 2023
33 Views

MIITTI-projekti | Veikkaus

Kirjoittanut
MIITTI-projekti | Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

MIITTI-hanke on Veikkauksen aloitteesta toteutettu projekti, jonka tarkoituksena on edistää vastuullista pelaamista ja peliongelmien ehkäisyä. Hankkeessa tavoitteena on tarjota tukea ja apua pelaajille, jotka kokevat peliongelmia ja haluavat lopettaa tai vähentää pelaamistaan.

MIITTI-hanke tarjoaa monipuolisia palveluita, joiden avulla pelaajat voivat saada apua ja tukea peliongelmiinsa. Hankkeessa on erilaisia tukimuotoja, kuten puhelinneuvonta, chat-palvelu ja vertaistukiryhmät. Näiden palveluiden avulla pelaajat voivat keskustella ammattilaisten kanssa ja saada tarvitsemaansa apua.

Hankkeen tavoitteena on myös lisätä tietoisuutta vastuullisesta pelaamisesta sekä peliongelmien merkeistä ja niiden tunnistamisesta. MIITTI-hanke järjestää erilaisia koulutuksia ja tapahtumia, joissa käsitellään peliongelmiin liittyviä teemoja. Näiden avulla halutaan lisätä ymmärrystä ja tietoa peliriippuvuudesta sekä tarjota keinoja sen ehkäisyyn ja hoitoon.

Hankkeella on myös yhteistyökumppaneita, kuten peliriippuvuuden hoitoon erikoistuneita tahoja ja järjestöjä. Näiden yhteistyökumppaneiden kanssa MIITTI-hanke pyrkii tarjoamaan pelaajille laadukasta apua ja tukea peliongelmiin liittyvissä asioissa.

MIITTI-hanke on osa Veikkauksen vastuullisuusohjelmaa ja se korostaa Veikkauksen sitoutumista vastuulliseen pelaamiseen. Hankkeen tavoitteena on tarjota apua ja tukea pelaajille, jotta he voivat pelata vastuullisesti ja nauttia pelaamisesta ilman haitallisia seurauksia.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MIITTI-projekti | Veikkaus