loka 29, 2023
31 Views

Mobiilikävelyn SM-kisat 2017 | Veikkaus – Puhelin kävely SM-kilpailut 2017 | Veikkaus

Kirjoittanut
Mobiilikävelyn SM-kisat 2017 | Veikkaus - Puhelin kävely SM-kilpailut 2017 | Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Mobiilikävelyn SM-kisat 2017 | Veikkaus on vuosittainen tapahtuma, jossa kilpaillaan mobiilikävelyn mestaruudesta. Kilpailu järjestetään Suomessa ja se kerää yhteen kaikki mobiilikävelystä kiinnostuneet henkilöt. Tapahtumassa osallistujat kävelevät tietyn reitin mobiililaitteiden avulla ja heidän edistymisensä seurataan reaaliaikaisesti.

Kilpailuun osallistuminen on avoin kaikille ikäryhmille ja taitotasolle. Osallistujat voivat ilmoittautua joko yksilökilpailuun tai joukkuekilpailuun. Joukkuekilpailussa joukkueet koostuvat useista jäsenistä, jotka kävelevät yhdessä ja yrittävät saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen. Kilpailun tavoitteena on kannustaa ihmisiä liikkumaan ja käyttämään mobiililaitteitaan terveellisellä tavalla.

Reitti, jolla mobiilikävelykilpailu tapahtuu, vaihtelee vuosittain. Kilpailun järjestäjät valitsevat reitin huolellisesti ottaen huomioon turvallisuuden ja mielenkiintoisuuden. Osallistujat saavat etukäteen tiedon reitistä ja voivat valmistautua kilpailuun suunnittelemalla strategian ja tutkimalla alueen nähtävyyksiä.

Kilpailun tulokset julkaistaan heti kilpailun päätyttyä. Voittajat palkitaan erilaisilla palkinnoilla, kuten rahapalkinnoilla, lahjakorteilla tai tuotepalkinnoilla. Lisäksi kaikki osallistujat saavat osallistumismerkin ja diplomin. Tapahtumassa on myös erilaisia aktiviteetteja, kuten musiikkiesityksiä, ruokakojuja ja liikunta-alan yritysten näyttelyitä.

Mobiilikävelyn SM-kisat 2017 | Veikkaus on loistava tapa viettää päivä ulkona ystävien ja perheen kanssa. Se tarjoaa hauskan ja liikunnallisen kilpailutapahtuman, jossa voi samalla tutustua uusiin alueisiin ja ihmisiin. Osallistuminen tapahtumaan on helppoa ja hauskaa, ja se kannustaa ihmisiä liikkumaan ja hyödyntämään mobiililaitteitaan terveellisellä tavalla.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mobiilikävelyn SM-kisat 2017 | Veikkaus - Puhelin kävely SM-kilpailut 2017 | Veikkaus