loka 27, 2023
40 Views

Muistiliitto ja Veikkaus yhteistyöhön

Kirjoittanut
Muistiliitto ja Veikkaus yhteistyöhön

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Muistiliitto | Veikkaus on yhteistyöhanke, joka on perustettu vuonna 2018. Tämä hanke on erityisesti suunniteltu tarjoamaan tukea ja apua muistisairaille henkilöille ja heidän läheisilleen. Muistiliitto on valtakunnallinen muistisairauksien kansanliike, joka toimii Suomessa. Sen tavoitteena on parantaa muistisairaiden ihmisten elämänlaatua ja edistää heidän osallisuuttaan yhteiskunnassa.

Muistiliitto | Veikkaus tarjoaa monenlaisia palveluita muistisairaille henkilöille ja heidän läheisilleen. Näihin palveluihin kuuluvat muun muassa vertaistukiryhmät, neuvontapalvelut, koulutukset sekä erilaiset tapahtumat ja retket. Näiden palveluiden avulla muistisairaat henkilöt voivat saada tarvitsemaansa tukea ja apua sekä jakaa kokemuksiaan muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Muistiliitto | Veikkaus tekee myös aktiivista vaikuttamistyötä muistisairaiden henkilöiden oikeuksien puolesta. Se pyrkii vaikuttamaan yhteiskunnallisiin päätöksiin ja rakenteisiin, jotta muistisairaat henkilöt saisivat tarvitsemaansa tukea ja palveluita. Lisäksi Muistiliitto | Veikkaus tekee yhteistyötä eri tahojen kanssa, kuten terveydenhuollon ammattilaisten, tutkijoiden ja viranomaisten, jotta muistisairaiden ihmisten tarpeet tulisivat paremmin huomioiduiksi.

Muistiliitto | Veikkaus on saanut rahoitusta Veikkaukselta, joka on Suomen valtion omistama rahapeliyhtiö. Tämä rahoitus mahdollistaa Muistiliiton toiminnan ja palveluiden tarjoamisen muistisairaille henkilöille ja heidän läheisilleen. Muistiliitto | Veikkaus tekee tiivistä yhteistyötä Veikkauksen kanssa ja toimii sen tukemana.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Muistiliitto | Veikkaus on tärkeä organisaatio muistisairaille henkilöille ja heidän läheisilleen. Se tarjoaa monipuolisia palveluita, tukea ja apua muistisairauksien kanssa eläville ihmisille. Muistiliitto | Veikkaus tekee myös vaikuttamistyötä muistisairaiden oikeuksien puolesta ja tekee aktiivista yhteistyötä eri tahojen kanssa. Rahoitus Veikkaukselta mahdollistaa Muistiliiton toiminnan ja sen tarjoamat palvelut.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muistiliitto ja Veikkaus yhteistyöhön