loka 30, 2023
44 Views

Projektijohtaja | Avoinna olevat työpaikat – Veikkaus

Kirjoittanut
Projektijohtaja | Avoinna olevat työpaikat - Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Projektipäällikkö | Avoimet työpaikat – Veikkaus

Veikkaus on suomalainen rahapeliyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia pelipalveluita Suomessa. Etsimme nyt projektipäällikköä tiimiimme vastaamaan erilaisten projektien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Projektipäällikkönä vastaat projektien kokonaisvaltaisesta hallinnasta. Tehtäviisi kuuluu projektien suunnittelu, aikataulutus, budjetointi ja resursointi. Olet vastuussa projektien toteutuksen seurannasta ja varmistat, että tavoitteet saavutetaan aikataulun ja budjetin puitteissa.

Tiimisi koostuu eri osa-alueiden asiantuntijoista, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Vastaat projektitiimin ohjaamisesta ja motivoinnista sekä varmistat, että työskentely sujuu saumattomasti eri osapuolten välillä. Kommunikoit sujuvasti niin tiimisi jäsenten kuin sidosryhmien kanssa ja pidät kaikki ajan tasalla projektien etenemisestä.

Etsimme henkilöä, jolla on vahva kokemus projektinhallinnasta ja kyky johtaa monimutkaisia projekteja. Olet analyyttinen ja pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia sekä pitämään monta lankaa käsissäsi samanaikaisesti. Sinulla on hyvät organisointi- ja priorisointitaidot, ja pystyt pitämään päämäärät mielessäsi kiireenkin keskellä.

Sinulla on myös erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Pystyt selkeästi kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa ja kykenet muokkaamaan viestintätapasi kulloisenkin tilanteen ja vastaanottajan mukaan. Olet tiimityöskentelijä ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa muita saavuttamaan yhteiset tavoitteet.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn rahapelialan johtavassa yrityksessä. Tulet osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa pääset kehittämään projektinhallinnan osaamistasi ja vaikuttamaan Veikkauksen toimintaan. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut.

Mikäli olet motivoitunut projektipäällikkö, jolla on vahva kokemus projektinhallinnasta, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää nyt! Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille viimeistään XX.XX.XXXX mennessä.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Projektijohtaja | Avoinna olevat työpaikat - Veikkaus