loka 31, 2023
31 Views

Seniorisuunnittelija (haku päättynyt) | Avoint työpaikka – Veikkaus

Kirjoittanut
Seniorisuunnittelija (haku päättynyt) | Avoint työpaikka - Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Senior Designer (haku päättynyt) | Avoimet työpaikat – Veikkaus

Veikkaus on suomalainen rahapeliyhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman pelimahdollisuuksia kansalaisille. Etsimme nyt kokenutta Senior Designeria vahvistamaan tiimiämme ja kehittämään visuaalisia kokemuksia pelaajillemme.

Sinun tehtäväsi Senior Designerina on vastata Veikkauksen visuaalisen suunnittelun kokonaisuudesta. Työskentelet monipuolisissa projekteissa, joissa pääset luomaan ja kehittämään pelien ja palveluiden graafista ilmettä. Tehtävänäsi on myös suunnitella ja toteuttaa erilaisia markkinointimateriaaleja ja kampanjoita.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista graafisen suunnittelun saralla sekä kokemusta pelien visuaalisesta suunnittelusta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet tottunut työskentelemään tiimityössä. Sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot, jotka auttavat sinua työskentelemään sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.

Sinulla on vahva visuaalinen silmä ja pystyt luomaan houkuttelevia ja toimivia graafisia ratkaisuja. Osaat hyödyntää erilaisia suunnittelutyökaluja ja olet perillä alan uusimmista trendeistä ja työkaluista. Sinulla on myös hyvä ymmärrys käyttäjäkokemuksen suunnittelusta ja pystyt luomaan pelaajille mieleenpainuvia visuaalisia elämyksiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan suomalaisten pelaajien pelikokemuksiin. Lisäksi saat työskennellä ammattitaitoisen tiimin kanssa, joka tukee sinua työssäsi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset työsuhde-edut.

Jos sinulla on vahva visuaalinen osaaminen ja haluat olla mukana kehittämässä Suomen suurinta rahapeliyhtiötä, lähetä meille hakemuksesi ja portfolio. Odottamme innolla kuulevamme sinusta!

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seniorisuunnittelija (haku päättynyt) | Avoint työpaikka - Veikkaus