loka 27, 2023
38 Views

Sinivalas | Veikkaus: Lyhyt otsikko

Kirjoittanut
Sinivalas | Veikkaus: Lyhyt otsikko

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Sinivalas on suomalainen Veikkaus Oy:n tarjoama rahapeli, joka tarjoaa pelaajille jännittävän ja viihdyttävän pelikokemuksen. Peli perustuu numeroiden arvaamiseen ja pelaajien taitoon ennustaa oikeat numerot.

Sinivalas-peliä pelataan valitsemalla seitsemän numeroa väliltä 1-40. Jokainen numero voi olla välillä 1-40 vain kerran. Pelaaja voi myös valita lisänumeron väliltä 1-10. Voittoon tarvitaan vähintään kolme oikein arvattua numeroa.

Pelin arvonta suoritetaan kahdesti viikossa. Arvonnassa arvotaan seitsemän päänumeroa ja yksi lisänumero. Pelaajat voivat tarkistaa voittonumerot Veikkaus Oy:n verkkosivuilta tai lähimmästä pelipisteestä.

Sinivalas-pelissä on viisi eri voittoluokkaa. Suurin voitto saavutetaan, kun kaikki seitsemän päänumeroa ja lisänumero osuvat oikein. Voittosumma jaetaan kaikkien saman voittoluokan pelaajien kesken. Pienemmille voitoille on omat voittoluokkansa, jotka perustuvat oikein arvattujen numeroiden määrään.

Pelaajat voivat myös valita peliajan, joka voi olla yhden viikon, kahden viikon tai neljän viikon mittainen. Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden pelata pidempään samalla rivillä ja osallistua useisiin arvontoihin.

Sinivalas on suosittu peli suomalaisten keskuudessa, ja se tarjoaa mahdollisuuden voittaa jännittäviä palkintoja. Pelaaminen on helppoa ja hauskaa, ja jokainen arvonta tuo mukanaan uuden jännityksen ja mahdollisuuden voittoon.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinivalas | Veikkaus: Lyhyt otsikko