loka 26, 2023
33 Views

Tarina: markkinointisuunnittelija Elina Eloranta-Linnala Veikkauksella

Kirjoittanut
Tarina: markkinointisuunnittelija Elina Eloranta-Linnala Veikkauksella

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Mun tarina: markkinointisuunnittelija Elina Eloranta-Linnala | Veikkaus

Elina Eloranta-Linnala on kokenut markkinointisuunnittelija, joka työskentelee Suomen suurimmassa rahapeliyhtiössä Veikkauksessa. Hänellä on vahva tausta markkinoinnin alalla ja hän on erikoistunut luomaan tehokkaita markkinointistrategioita.

Eloranta-Linnala aloitti uransa markkinoinnin parissa jo nuorena ja on sittemmin hankkinut laajan kokemuksen eri yrityksissä. Hän on työskennellyt niin pienissä startupeissa kuin suurissa kansainvälisissä yrityksissäkin. Tämä monipuolinen työkokemus on auttanut häntä kehittämään ainutlaatuisen tavan lähestyä markkinointia.

Veikkauksessa Eloranta-Linnala vastaa monista tärkeistä markkinointiprojekteista. Hän suunnittelee ja toteuttaa mainoskampanjoita, kehittää brändistrategioita sekä vastaa markkinointibudjetin hallinnasta. Hän työskentelee tiiviisti eri osastojen kanssa varmistaakseen, että markkinointi tukee yrityksen tavoitteita ja viesti välittyy tehokkaasti.

Eloranta-Linnalan vahvuudet markkinoinnissa ovat luovuus, strateginen ajattelu ja asiakaslähtöisyys. Hän pyrkii aina ymmärtämään kohderyhmäänsä ja luomaan markkinointiviestejä, jotka puhuttelevat ja herättävät kiinnostusta. Hän hyödyntää erilaisia kanavia ja teknologioita tavoittaakseen asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla.

Eloranta-Linnala on myös kouluttanut itseään jatkuvasti markkinoinnin alalla. Hän osallistuu aktiivisesti alan konferensseihin ja seminaareihin sekä seuraa markkinoinnin trendejä. Tämä auttaa häntä pysymään ajan tasalla ja kehittämään jatkuvasti uusia ideoita markkinointistrategioiden parantamiseksi.

Eloranta-Linnala nauttii työstään markkinointisuunnittelijana ja on sitoutunut luomaan menestyviä markkinointikampanjoita Veikkaukselle. Hänen ammattitaitonsa ja intohimonsa markkinointiin tekevät hänestä arvokkaan osan Veikkauksen tiimiä.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tarina: markkinointisuunnittelija Elina Eloranta-Linnala Veikkauksella