loka 25, 2023
38 Views

Tietäjät tietävät: Vesa Toskala | Veikkaus” – ”Tietäjät tietävät: Vesa Toskala | Veikkaus

Kirjoittanut
Tietäjät tietävät: Vesa Toskala | Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Tietäjät tietää: Vesa Toskala | Veikkaus

Vesa Toskala on suomalainen jääkiekkoilija, joka tunnetaan erityisesti maalivahtina. Hän syntyi 20. heinäkuuta 1977 Tampereella. Toskala aloitti uransa juniorijoukkueissa ja eteni nopeasti ammattilaistasolle. Hän pelasi ensimmäisen kautensa SM-liigassa Tampereen Ilveksen joukkueessa kaudella 1995-1996.

Toskala on pelannut myös kansainvälisissä turnauksissa, edustaen Suomea useissa arvokisoissa. Hän oli mukana Suomen joukkueessa, joka voitti olympiahopeaa Salt Lake Cityn talviolympialaisissa vuonna 2002. Toskala on myös voittanut MM-hopeaa vuonna 2007.

Toskala siirtyi NHL:ään kaudella 2001-2002, kun hän allekirjoitti sopimuksen San Jose Sharksin kanssa. Hän pelasi Sharksissa useita kausia ja saavutti huomattavaa menestystä joukkueen maalivahtina. Toskala pelasi myös Toronto Maple Leafsin ja Calgary Flamesin riveissä ennen paluutaan Suomeen.

Nykyään Vesa Toskala toimii maalivahtivalmentajana ja kommentaattorina. Hän jakaa osaamistaan nuorille maalivahdeille ja tarjoaa asiantuntija-analyysejä jääkiekkopeleistä. Toskala on edelleen arvostettu nimi suomalaisessa jääkiekkomaailmassa ja hänet muistetaan pitkästä ja menestyksekkäästä urastaan.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietäjät tietävät: Vesa Toskala | Veikkaus