loka 26, 2023
48 Views

Tutustu peliautomaattiin – Kerää pelipäiviä | Veikkaus

Kirjoittanut
Tutustu peliautomaattiin - Kerää pelipäiviä | Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Tunnistaudu peliautomaatilla – Kerää pelipäiviä

Tunnistaudu peliautomaatilla – Kerää pelipäiviä on jännittävä kampanja, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa upeita palkintoja. Kampanja on saatavilla Veikkauksen peliautomaateilla ja se kestää tietyn ajanjakson.

Kampanja toimii seuraavalla tavalla: pelaajan tulee tunnistautua peliautomaatilla käyttämällä Veikkauksen pelikorttia tai Veikkaus-sovellusta. Tämän jälkeen pelaajan tulee pelata vähintään yksi pelikierros valitsemallaan peliautomaatilla.

Jokaisesta pelipäivästä, jolloin pelaaja on tunnistautunut ja pelannut vähintään yhden pelikierroksen, hän saa yhden arvan kampanjan pääarvontaan. Mitä useampana päivänä pelaaja tunnistautuu ja pelaa, sitä enemmän hänellä on arpoja pääarvontaan.

Kampanjan pääarvonnassa jaetaan huikeita palkintoja. Pääarvonta suoritetaan kampanjan päättymisen jälkeen ja voittajat julkaistaan Veikkauksen nettisivuilla sekä ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajat saavat tiedon palkinnoistaan ja ohjeet niiden lunastamiseen.

Kampanjan aikana järjestetään myös muita pienempiä arvontoja ja etuja, joista pelaaja voi hyötyä. Näitä etuja voivat olla esimerkiksi ilmaiskierrokset tai bonusraha, jotka pelaaja saa käyttöönsä pelatessaan kampanjan aikana.

Tunnistaudu peliautomaatilla – Kerää pelipäiviä on loistava tilaisuus pelata suosikkipeliautomaatteja ja samalla voittaa upeita palkintoja. Kampanja tarjoaa jännitystä ja mahdollisuuden voittoon, joten se kannattaa ehdottomasti hyödyntää Veikkauksen peliautomaateilla pelatessa.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu peliautomaattiin - Kerää pelipäiviä | Veikkaus