loka 29, 2023
39 Views

#unelmienkesäduuni -rekry auki! | Veikkaus – Unelmien kesätyöpaikat haussa!

Kirjoittanut
#unelmienkesäduuni -rekry auki! | Veikkaus - Unelmien kesätyöpaikat haussa!

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

unelmienkesäduuni -rekry auki! | Veikkaus

Veikkaus, Suomen suurin rahapeliyhtiö, on avannut hakuajan kesätyöpaikoilleen. Kesäduunit tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi Veikkauksen monipuolista ja jännittävää työympäristöä.

Veikkaus etsii motivoituneita ja innokkaita nuoria, jotka haluavat kehittää itseään ja oppia uusia taitoja. Kesätöissä on mahdollisuus työskennellä eri osastoilla, kuten asiakaspalvelussa, markkinoinnissa, tapahtumajärjestelyissä ja pelien kehittämisessä.

Kesätyöntekijät saavat arvokasta työkokemusta sekä pääsevät tutustumaan rahapelialan monipuolisiin tehtäviin. Veikkaus tarjoaa myös kattavan perehdytyksen ja tuen kesätyöntekijöilleen.

Hakeminen on helppoa ja nopeaa. Hakijoiden tulee täyttää sähköinen hakulomake ja liittää mukaan CV sekä hakemuskirje. Valitut hakijat kutsutaan haastatteluun, jonka jälkeen tehdään päätös kesätyöpaikoista.

Veikkauksen unelmienkesäduuni -rekry tarjoaa nuorille mahdollisuuden viettää unohtumaton kesä työskennellen Suomen suurimman rahapeliyhtiön parissa. Tartu tilaisuuteen ja hae nyt!

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

#unelmienkesäduuni -rekry auki! | Veikkaus - Unelmien kesätyöpaikat haussa!