loka 29, 2023
49 Views

Vanha mainos Veikkaus-lotolle

Kirjoittanut
Vanha mainos Veikkaus-lotolle

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Loton vanha mainos Veikkaus

Ensimmäinen kuvaelma:
Mainos alkaa sumuisessa metsässä, jossa näkyy vanha talo. Talo on piilossa puiden takana ja sen ikkunat ovat pimeinä. Kuvakulma vaihtuu sisälle taloon, jossa vanha mies istuu nojatuolissaan. Hän on yksin ja näyttää mietteliäältä. Keskellä huonetta on vanha televisio, joka näyttää lottoarvonnan.

Toinen kuvaelma:
Kuvakulma vaihtuu takaisin ulos, jossa näkyy lottoarvonta käynnissä. Ihmiset katsovat jännittyneinä televisiota ja odottavat tuloksia. Kuvakulma vaihtuu takaisin vanhaan mieheen, joka on noussut nojatuolistaan ja katsoo lottoarvontaa televisiosta. Hänen kasvoillaan näkyy innostus ja toivo.

Kolmas kuvaelma:
Kuvakulma vaihtuu takaisin ulos, jossa näkyy ilotulituksen valaisema taivas. Ihmiset juhlivat ja hurravat voittajille. Kuvakulma vaihtuu takaisin vanhaan mieheen, joka on täysin haltioitunut. Hän nousee ylös ja alkaa tanssia ilosta.

Neljäs kuvaelma:
Kuvakulma vaihtuu takaisin ulos, jossa näkyy lottoarvonnan mainoslause: ”Veikkaus – jokaisen suomalaisen unelmia”. Kuvakulma vaihtuu takaisin vanhaan mieheen, joka katsoo ulos ikkunastaan ja hymyilee. Hän tietää, että lotto voi muuttaa elämän ja toteuttaa unelmia.

Viides kuvaelma:
Mainos päättyy takaisin sumuiseen metsään, jossa kuvakulma vaihtuu Veikkauksen logoon. Mainoslause ”Veikkaus – jokaisen suomalaisen unelmia” näkyy vielä hetken aikaa ruudulla. Lopuksi ruutu muuttuu mustaksi ja teksti ”Veikkaus” ilmestyy keskelle ruutua.

Tämä mainos kuvaa vanhan miehen unelmia ja toiveita loton avulla. Se korostaa Veikkauksen roolia suomalaisten unelmien toteuttajana ja innostaa ihmisiä osallistumaan lottoarvontaan. Mainos herättää tunteita ja antaa katsojille toivoa siitä, että lotto voi muuttaa elämän ja toteuttaa unelmat.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vanha mainos Veikkaus-lotolle