loka 26, 2023
37 Views

Vanhainkoti Jortikka – Veikkaus Urheilu TV-mainos 2005

Kirjoittanut
Vanhainkoti Jortikka - Veikkaus Urheilu TV-mainos 2005

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Vanhainkoti / Jortikka – Veikkaus Urheilu TV-mainos 2005

Ensimmäisessä kohtauksessa näemme vanhainkodin asukkaan, herra Jortikan, istumassa yksin huoneessaan. Hän tuijottaa ikkunasta ulos ja näyttää hieman tylsistyneeltä. Huoneen seinillä on vanhoja valokuvia ja muistoja menneiltä ajoilta.

Toisessa kohtauksessa näemme, kuinka Veikkaus Urheilu Mainos ilmestyy televisioon. Mainoksessa esitellään Veikkaus Urheilun tarjoamia urheiluvedonlyöntimahdollisuuksia ja jännitystä.

Seuraavassa kuvassa näemme Jortikan reagoivan mainokseen. Hän alkaa virkistyä ja kiinnostua lähetystä seuraten. Hänen ilmeensä muuttuu innostuneemmaksi ja hän alkaa hymyillä.

Mainoksen lopussa näemme Jortikan nousevan ylös ja lähtevän huoneestaan. Hän suuntaa käytävälle, jossa tapaa muita vanhainkodin asukkaita. Heillä kaikilla on sama innostunut ilme kasvoillaan.

Viimeisessä kohtauksessa näemme Jortikan ja muut asukkaat kokoontuneina yhteiseen tilaan, jossa he katsovat Veikkaus Urheilu -lähetyksiä yhdessä. Heidän ilmeissään näkyy ilo ja jännitys.

Tämä Veikkaus Urheilu TV-mainos vuodelta 2005 kuvaa kuinka vedonlyönti voi tuoda iloa ja jännitystä vanhainkodin asukkaille. Se osoittaa, että ikä ei ole esteenä nauttia urheilun seuraamisesta ja vedonlyönnin tarjoamasta jännityksestä.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vanhainkoti Jortikka - Veikkaus Urheilu TV-mainos 2005