loka 31, 2023
36 Views

Vastuullisuussoitot | Veikkaus: Vastuullisuuspuhelut

Kirjoittanut
Vastuullisuussoitot | Veikkaus: Vastuullisuuspuhelut

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Vastuullisuussoitot on Veikkauksen järjestämä hyväntekeväisyyskampanja, joka tuo iloa ja auttaa samalla haastavassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Kampanja perustuu siihen, että Veikkaus lahjoittaa osan pelatuista rahoista eri hyväntekeväisyyskohteille.

Vastuullisuussoitoilla voi osallistua hyväntekeväisyystapahtumaan soittamalla Veikkauksen asiakaspalvelunumeroon. Soittamalla numeroon, osallistuja lahjoittaa samalla rahaa hyväntekeväisyyteen. Puhelun hinta on normaali puhelumaksu, ja Veikkaus lahjoittaa puhelumaksuista saadun summan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyskohteelle.

Kampanjassa on mukana useita eri hyväntekeväisyyskohteita, jotka vaihtelevat ajan myötä. Kohteet voivat olla esimerkiksi lasten hyvinvointiin, terveyteen tai kulttuuriin liittyviä projekteja. Vastuullisuussoitoilla on mahdollista tukea monipuolisesti erilaisia hyväntekeväisyystyön muotoja ja auttaa niitä ihmisiä, jotka tarvitsevat apua ja tukea elämäntilanteesta riippumatta.

Veikkaus haluaa omalta osaltaan edistää vastuullista pelaamista ja hyvinvointia yhteiskunnassa. Vastuullisuussoitoilla se tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden osallistua hyvään tekemiseen ja auttaa samalla muita ihmisiä. Kampanjassa on kyse enemmästä kuin vain rahasta – se on myös tapa herättää keskustelua hyväntekeväisyydestä ja lisätä tietoisuutta erilaisista hyväntekeväisyyskohteista.

Vastuullisuussoitot ovat yksi tapa, jolla Veikkaus pyrkii toteuttamaan yhteiskuntavastuutaan ja edistämään hyvinvointia Suomessa. Kampanja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden tehdä hyvää ja olla osa hyväntekeväisyyden verkostoa. Jokainen vastuullisuussoitto on merkityksellinen teko ja auttaa luomaan paremman tulevaisuuden niille, jotka sitä tarvitsevat.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vastuullisuussoitot | Veikkaus: Vastuullisuuspuhelut