loka 26, 2023
27 Views

Veikkauksen vaatesuunnittelukilpailu 2018 | Veikkaus Veikkauksen pukeutumiskilpailu 2018 | Veikkaus

Kirjoittanut
Veikkauksen vaatesuunnittelukilpailu 2018 | Veikkaus

Veikkauksen pukeutumiskilpailu 2018 | Veikkaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Veikkauksen vaatesuunnittelukilpailu 2018 on jännittävä tapahtuma, jossa suunnittelijat ympäri Suomen pääsevät näyttämään luovuutensa ja taitonsa. Kilpailu järjestetään Veikkauksen toimesta ja se tarjoaa mahdollisuuden suunnitella vaatteita ja asusteita Veikkauksen brändille. Kilpailuun voivat osallistua kaikki suunnittelijat, olivatpa he vasta-alkajia tai kokeneempia tekijöitä.

Kilpailun tarkoituksena on löytää uusia ja innovatiivisia suunnittelijoita, jotka voivat tuoda raikkaita ideoita Veikkauksen vaatevalikoimaan. Osallistujat voivat suunnitella vaatteita eri kategorioissa, kuten arki- ja juhlavaatteet sekä asusteet. Kilpailu antaa suunnittelijoille mahdollisuuden näyttää taitonsa eri materiaalien käytössä, värien yhdistelyssä ja muotokielen hallinnassa.

Kilpailun voittaja saa upean palkinnon, joka koostuu muun muassa rahapalkinnosta, Veikkauksen brändinäkyvyydestä ja mahdollisuudesta saada suunniteltuja vaatteitaan ja asusteitaan myyntiin Veikkauksen myymälöihin. Lisäksi voittaja saa arvokasta näkyvyyttä Veikkauksen markkinointikanavien kautta, mikä auttaa suunnittelijaa luomaan nimeä ja uraa muotimaailmassa.

Osallistuminen kilpailuun on helppoa. Suunnittelijoiden tulee lähettää kilpailutöitänsä koskeva hakemus, jossa he esittelevät suunnitelmansa ja kertovat lyhyesti ideastaan ja inspiraatiostaan. Kilpailuun voi osallistua yksin tai pienryhmänä. Kilpailuaika on rajoitettu, joten suunnittelijoiden tulee olla ajoissa liikkeellä ja lähettää kilpailutyönsä ennen määräaikaa.

Veikkauksen vaatesuunnittelukilpailu 2018 on ainutlaatuinen tilaisuus suunnittelijoille osoittaa luovuutensa ja saada tunnustusta omalle työlleen. Kilpailu tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan muodin maailmaan ja luoda yhteistyötä Veikkauksen kanssa. Tämä kilpailu on varmasti unohtumaton kokemus kaikille osallistujille ja voi avata ovia uusiin mahdollisuuksiin tulevaisuudessa.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Veikkauksen vaatesuunnittelukilpailu 2018 | Veikkaus

Veikkauksen pukeutumiskilpailu 2018 | Veikkaus