loka 29, 2023
59 Views

Veikkaus: Jari Heinon tarina – kanava- ja myyntijohtaja

Kirjoittanut
Veikkaus: Jari Heinon tarina - kanava- ja myyntijohtaja

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Jari Heino on kanava- ja myyntijohtaja Veikkaus-yhtiössä, joka on Suomen valtion omistama rahapeliyhtiö. Jari vastaa Veikkauksen myyntikanavien kehittämisestä ja johtaa myös myyntitiimiä.

Jari on toiminut Veikkauksen palveluksessa jo useiden vuosien ajan ja hänellä on vankka kokemus alalta. Hänellä on syvällinen ymmärrys rahapelien markkinoista ja hänellä on myös vahva näkemys siitä, miten Veikkaus voi menestyä kilpaillulla alalla.

Jarin vastuualueisiin kuuluu Veikkauksen myyntikanavien, kuten verkkosivustojen ja mobiilisovellusten, kehittäminen ja optimointi. Hän johtaa tiimiä, joka vastaa näiden kanavien suunnittelusta, kehityksestä ja ylläpidosta. Jari pyrkii jatkuvasti parantamaan Veikkauksen myyntikanavien käyttäjäkokemusta ja tarjoamaan asiakkaille entistä parempia pelikokemuksia.

Lisäksi Jari vastaa myös Veikkauksen myyntitiimin johtamisesta. Hän huolehtii tiimin tehokkaasta toiminnasta ja varmistaa, että myyntitiimi saavuttaa asetetut tavoitteet. Jari on motivoiva johtaja, joka kannustaa tiimiään menestymään ja kehittymään.

Jarin työ Veikkauksessa on monipuolista ja vaativaa, mutta hän nauttii haasteista ja mahdollisuudesta vaikuttaa Veikkauksen menestykseen. Hänen ammattitaitoisuutensa ja sitoutuneisuutensa tekevät hänestä arvokkaan jäsenen Veikkauksen johtoryhmässä.

Jari Heino on kokenut ammattilainen, jolla on vahva tausta rahapelien markkinoilla. Hänen johtajuutensa ja osaamisensa ovat keskeisessä roolissa Veikkauksen kehityksessä ja menestyksessä.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Veikkaus: Jari Heinon tarina - kanava- ja myyntijohtaja