loka 27, 2023
34 Views

Veikkaus Keno – Kuha: Keno-peli kuhalla

Kirjoittanut
Veikkaus Keno - Kuha: Keno-peli kuhalla

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Veikkaus Keno – Kuha on suosittu rahapeli, jota tarjoaa Veikkaus, Suomen valtion omistama rahapeliyhtiö. Peli perustuu numeroiden arvontaan ja pelaajat voivat valita omat numeronsa ennen arvontaa.

Pelin säännöt ovat yksinkertaiset. Pelaajat valitsevat 2-10 numeroa väliltä 1-70. Sen jälkeen arvotaan 20 numeroa, ja pelaajat voittavat riippuen siitä, kuinka monta valitsemaansa numeroa osuu arvottuihin numeroihin. Voittoluokkia on useita, ja suurin voitto irtoaa, kun kaikki valitut numerot osuvat oikein.

Veikkaus Keno – Kuha tarjoaa myös mahdollisuuden valita Jokeri-lisänumero. Jokeri-lisänumero voi olla mikä tahansa numero väliltä 1-70, ja sen avulla pelaajat voivat kasvattaa voittomahdollisuuksiaan entisestään.

Peliä voi pelata Veikkaus-kioskilla, pelisaleissa, tai verkkopalvelun kautta. Voitot maksetaan suoraan pelaajan pelitilille, ja pienempiä voittoja voi lunastaa myös Veikkaus-kioskilla.

Veikkaus Keno – Kuha on jännittävä peli, jossa pelaajat voivat kokea jännityksen ja mahdollisuuden voittaa suuria summia. Peli tarjoaa erilaisia voittomahdollisuuksia ja se on suosittu pelaajien keskuudessa ympäri Suomea.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Veikkaus Keno - Kuha: Keno-peli kuhalla