loka 27, 2023
35 Views

Veikkaus Oy mainos – Sami Hyypiä

Kirjoittanut
Veikkaus Oy mainos - Sami Hyypiä

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Veikkaus Oy:n mainoksessa esiintyy suomalainen jalkapallolegenda Sami Hyypiä. Mainos alkaa näyttämällä Hyypiän nuoruusvuosia ja hänen uransa alkuaikojen hetkiä. Tässä vaiheessa mainos pyrkii herättämään tunteita ja nostamaan esiin Hyypiän merkityksen suomalaiselle jalkapallolle.

Seuraavaksi mainos siirtyy nykypäivään, jossa Hyypiä on jo jalkapallouransa päättänyt ja työskentelee nykyään valmentajana. Mainoksessa korostetaan Hyypiän kokemusta ja johtajuutta sekä hänen kykyään inspiroida muita. Samalla esitellään Veikkaus Oy:n rooli suomalaisen urheilun tukijana ja sen merkitys suomalaiselle yhteiskunnalle.

Mainoksen lopussa Hyypiä esiintyy yhdessä Veikkaus Oy:n edustajan kanssa, korostaen yhteistyön tärkeyttä. Heidän välillään on luottamusta ja yhteistä intohimoa suomalaista jalkapalloa kohtaan. Mainos päättyy Veikkaus Oy:n tunnuslauseeseen, joka kertoo yrityksen sitoutumisesta suomalaiseen urheiluun ja sen tukemiseen.

Koko mainos on rakennettu tarkoituksella herättämään tunteita ja ylpeyttä suomalaisesta jalkapallosta. Se pyrkii inspiroimaan katsojia ja korostamaan Veikkaus Oy:n roolia suomalaisen urheilun tukijana. Sami Hyypiän esiintyminen tuo mainokseen lisää uskottavuutta ja voimaa, sillä hän on suomalaisen jalkapallon ikoni ja esikuva monille.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Veikkaus Oy mainos - Sami Hyypiä