loka 26, 2023
44 Views

Veikkaus SAUNA arpa – Saunaihme voittaa

Kirjoittanut
Veikkaus SAUNA arpa - Saunaihme voittaa

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Veikkaus SAUNA arpa on suosittu raaputusarpa, joka tarjoaa jännittäviä hetkiä ja mahdollisuuden voittaa suuria rahapalkintoja. Arvan teema on suomalainen sauna, joka on tärkeä osa suomalaista kulttuuria ja perinteitä.

Arvan ulkoasu on houkutteleva ja miellyttävä silmälle. Arvan takapuolella on kuvia suomalaisista saunoista ja niiden lämpiämisestä. Arvan etupuolella on kuvattuna suomalaisia saunan lämmittämiseen liittyviä esineitä, kuten löylykauha, kiulu ja puulämmitteinen kiuas.

Jännitys alkaa, kun raaputat esiin arvan numerot ja symbolit. Arvassa on yhteensä yhdeksän ruutua, joista voit raaputtaa esiin kolme. Jos saat esiin kolme samanlaista numeroa tai symbolia, voitat arvan päävoiton. Voitto voi olla jopa 100 000 euroa!

Veikkaus SAUNA arpa tarjoaa myös mahdollisuuden voittaa muita rahapalkintoja. Arvassa on erilaisia voittosymboleita ja niiden yhdistelmiä, jotka voivat tuoda sinulle erikokoisia voittoja. Voit tarkistaa voittosymbolit arvan takapuolelta tai Veikkauksen nettisivuilta.

Arvan hinta on kohtuullinen ja se löytyy myynnistä useista Veikkauksen myyntipisteistä ympäri Suomen. Voit ostaa arvan myös Veikkauksen nettisivuilta tai mobiilisovelluksella.

Veikkaus SAUNA arpa on hauska ja jännittävä tapa viettää aikaa ja samalla haaveilla suurista voitoista. Arvan suomalainen sauna -teema tuo ripauksen suomalaisuutta ja perinteitä arkeesi.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Veikkaus SAUNA arpa - Saunaihme voittaa