loka 28, 2023
43 Views

Veikkaus – Tamminen: lyhyt kuvaus

Kirjoittanut
Veikkaus - Tamminen: lyhyt kuvaus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Veikkaus – Tamminen on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut puutavaran ja muiden rakennusmateriaalien myyntiin. Yrityksen perusti Matti Tamminen vuonna 1985 ja siitä lähtien se on kasvanut vakaasti ja vahvasti. Veikkaus – Tamminen tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita ja palveluita rakennusalan ammattilaisille ja yksityisasiakkaille.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä, mutta Veikkaus – Tamminen toimii myös useilla muilla paikkakunnilla ympäri Suomea. Sen myymälät ja varastot ovat hyvin varusteltuja ja niistä löytyy kaikki tarvittava rakennusprojektien toteuttamiseen. Veikkaus – Tamminen on tehnyt pitkäaikaisia yhteistyösopimuksia tunnettujen ja luotettavien valmistajien kanssa, joten asiakkaat voivat luottaa siihen, että he saavat aina parasta laatua ja kilpailukykyistä hintaa.

Yrityksen arvot perustuvat asiakaslähtöisyyteen, laatuun ja luotettavuuteen. Veikkaus – Tamminen panostaa vahvasti asiakaspalveluun ja pyrkii aina ylittämään asiakkaiden odotukset. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään kaikissa rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä kysymyksissä ja tarjoaa asiantuntevia neuvoja ja ratkaisuja.

Veikkaus – Tamminen on myös aktiivinen toimija yhteisössä ja tukee paikallisia hyväntekeväisyysprojekteja ja urheiluseuroja. Yritys haluaa olla osa paikallista yhteisöä ja edistää sen hyvinvointia. Veikkaus – Tamminen on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristövastuuseen. Se pyrkii minimoimaan ympäristövaikutuksensa ja käyttää mahdollisimman paljon uusiutuvia materiaaleja.

Veikkaus – Tamminen on vakiinnuttanut asemansa Suomen rakennusalalla ja sen vahva maine on ansaittu vuosien kovalla työllä ja asiakaslähtöisellä toiminnalla. Yritys jatkaa kasvuaan ja kehittyy jatkuvasti tarjotakseen asiakkailleen entistä parempia tuotteita ja palveluita. Veikkaus – Tamminen on luotettava kumppani kaikissa rakennusprojekteissa.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Veikkaus - Tamminen: lyhyt kuvaus