loka 24, 2023
31 Views

Veikkaus testaa / Rekry-ilmoitus – Veikkaus kokeilee / Rekry-ilmoitus

Kirjoittanut
Veikkaus testaa / Rekry-ilmoitus - Veikkaus kokeilee / Rekry-ilmoitus

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Veikkaus testaa / Rekry-ilmoitus

Veikkaus on suomalainen rahapeliyhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman rahapelejä ja vedonlyöntimahdollisuuksia. Yhtiö on Suomen valtion omistuksessa ja sen tavoitteena on tarjota vastuullista ja turvallista pelaamista.

Etsimme nyt uusia työntekijöitä Veikkauksen testaustiimiin. Testaustiimi on vastuussa uusien pelien ja pelijärjestelmien testaamisesta ennen niiden julkaisua. Työtehtäviin kuuluu erilaisten testausmenetelmien käyttö, testausraporttien laatiminen ja yhteistyö muiden tiimin jäsenten kanssa.

Toivomme hakijoilta teknistä osaamista ja kiinnostusta rahapelejä kohtaan. Aikaisempi kokemus testaustehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä testauksen alalla.

Työskentely Veikkauksen testaustiimissä tarjoaa mahdollisuuden päästä näkemään ja vaikuttamaan uusien pelien kehitykseen. Tiimissä työskentelee ammattitaitoisia ja motivoituneita testaajia, joiden kanssa yhteistyö on avointa ja innostavaa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Lisäksi Veikkaus panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla monipuolisia liikunta- ja kulttuurietuja.

Jos olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja kiinnostunut rahapelien testaamisesta, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si. Tule mukaan Veikkauksen testaustiimiin ja ota osaa suomalaisten suosikki- ja jännityspelejen kehittämiseen!

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Veikkaus testaa / Rekry-ilmoitus - Veikkaus kokeilee / Rekry-ilmoitus