loka 26, 2023
33 Views

Veikkaus: Viking Lotto – Veikkaus: Viking Lotto

Kirjoittanut
Veikkaus: Viking Lotto - Veikkaus: Viking Lotto

Promo code

RUBYSKYE


Win rate

79 %


Welcome bonus

140 € + 150FS


Rating

PLAY NOW

Veikkaus: Viking Lotto on suosittu kansainvälinen lotto- ja arvontapeli, jota järjestää suomalainen peliyhtiö Veikkaus. Peliä pelataan seitsemässä eri maassa, mukaan lukien Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Viro ja Latvia. Viking Lotto tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa suuria rahapalkintoja arvaamalla oikein kuusi numeroa 48 numeron joukosta.

Pelin säännöt ovat yksinkertaiset. Pelaajan tulee valita kuusi numeroa väliltä 1-48. Jokaisessa arvonnassa arvotaan kuusi päänumeroa sekä kaksi lisänumeroa. Voittoluokat määräytyvät sen perusteella, kuinka monta numeroa pelaaja on arvannut oikein. Suurin voitto irtoaa, kun kaikki kuusi numeroa osuvat oikein.

Viking Lotto -arvonta suoritetaan joka keskiviikko klo 20.00 Suomen aikaa. Arvonta tapahtuu yhteistyössä kaikkien osallistujamaiden kesken. Arvontalähetys televisioidaan suorana lähetyksenä, ja tulokset julkaistaan myös Veikkauksen verkkosivuilla.

Viking Lotto tarjoaa pelaajille myös mahdollisuuden pelata järjestelmällä, jossa valitaan enemmän kuin kuusi numeroa. Järjestelmällä pelatessa pelaaja saa enemmän rivejä pelattavaksi, mikä lisää voittomahdollisuuksia. Järjestelmäpelissä panokset ovat hieman suuremmat, mutta samalla myös voitot voivat olla huomattavasti suurempia.

Veikkaus: Viking Lotto on jännittävä peli, joka tarjoaa mahdollisuuden voittaa suuria rahapalkintoja pienellä panoksella. Pelaajat voivat osallistua peliin omalla Veikkaus-kortillaan tai ostamalla pelilipukkeen valtuutetuilta Veikkaus-pelipisteiltä. Osallistumalla Viking Lottoon pelaajat voivat kokea jännitystä ja unelmoida suuresta voitosta.

Article Categories:
Vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Veikkaus: Viking Lotto - Veikkaus: Viking Lotto